zondag 7 februari 2010

zondag 7/02

vandaag een late dienst te rijden.
Er diende 4 heen reizen en 3 terug reizen op lijn 92 ( St Niklaas - Hamme - Dendermonde) gereden te worden. En op zondag is dat best wel een relaxerend lijntje om te rijden.. Toch wel altijd wat mensen op de bus, maar zeker geen overvolle bussen of ambetante mensen zoals op bijvoorbeeld de lijnen naar Antwerpen. Tot slot ook nog een ritje op lijn 95 beperkt tot Temse.

Wat deze week ook opviel, is dat de mensen nog steeds niet veranderd zijn n.a.v. de prijsstijging van de biljetten. Nu is het voor ons gemakkelijker geworden ( 2 of 3 EUR) maar voor de reiziger is het toch een pak kostelijker!! Maar blijkbaar zitten de reizigers er niet mee in om 3 EUR neer te tellen terwijl er aan het station van st niklaas een voorverkoopautomaat staat... Logica? gemakzucht ja!!

Ook nog een leuke anekdote meegemaakt. Tijdens een van de ritten op lijn 92 deze avond een dronken persoon op de bus gehad. Zijn kameraad zette em af op de bus en ik moest em zo dicht mogelijk tegen zijn deur afzetten. Nu zijn we dat niet verplicht en eigenlijk mogen we niet stoppen aan een huis en wel aan een halte, maar deze persoon kon amper ng op zijn benen staan en zeeg een aantal keer gewoon tegen de grond!! Heb em dan maar wijselijk ondersteund tot aan zijn deur en daar kwam zijn vrouw opendoen... Het gezicht van die vrouw was priceless!!! :) Bij dat gezin zal het wss vanavond zijn : 'vanavond niet schat!!! :-)'

De bus was de VH NewA360 4342, welke goed reed.
We zien de bus hier rond 18u te Dendermonde station.



Morgen een namiddagdienst ( 11u58 tot 19u13) met gelede bus op lijnen 91-95-99-31

1 opmerking:

  1. Ja se ik heb uw siteje gevonden en was inderdaad nen riteke om u te zeggenn zenne, pff k ben er nog steeds nie goe van.

    BeantwoordenVerwijderen