woensdag 17 februari 2010

woensdag 17/02

hoi

vandaag stond er een namiddagdienst op het programma:
er diende al vrij vroeg aangevangen te worden ( 11u32). Omdat het vandaag marktdag is te Lokeren diende ik eerst leeg nr daar te rijden om daar om 12u12 aan te vangen met een ritje op lijn 68 naar Dendermonde. Toch een 6tal personen meegehad, wat best veel is :)
Dan om 13u02 vertrokken te Dendermonde richting Lokeren. Dat was goed voor 3 personen, en dan terug nr Dendermonde en dat was goed voor 4tal personen. Echt wel rendabele lijn hoor!!.. Mij hoor je niet klagen, alleen zouden ze in Zele Heikant een bepaalde straat ( diegene die over de E17 loopt) wel eens mogen heraanleggen wegens enorm veel putten en wegverzakkingen.

Dan leeg terug naar stelplaats om daar eindelijk mijne vuile bus eens door de herstelde carwash te rijden. Dan nog halfuurtje poets alvorens leeg buiten te rijden naar Hamme Hooirt. Daar dan om 16u16 vertrokken naar St Niklaas met lijn 91.
Dan nog een ritje op lijn 92 naar Dendermonde en terug naar St Niklaas via de variante Moerzeke Kastel. Uiteindelijk mooi op tijd de dienst afgesloten.

Bus van dienst was de NewA360 4344 dewelke redelijk reed
De foto's dan:

Foto 1: AB 4344 ter hoogte van Zele markt



Foto 2: AB 4344 aan Lokeren Station.


morgen een vroege dienst met gelede Premier waarschijnlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten