maandag 1 februari 2010

maandag 1/02

amai de dagen beginnen weeral vooruit te schieten, het is 's avonds minder vlug donker, laat de lente en de zomer maar komen, want het weer van tegenwoordig steekt mens en dier tegen hoor!!.
Vandaag ook weeral sneeuwbuiten afgewisseld met droge momenten.
Deze ochtend lag de rijbaan op sommige plaatsen ook serieus verradelijk bij. Maar we hebben niet geschoven hoor :)

De dienst dan: deze bestond deze ochtend uit 1 ritje van StNiklaas naar Dendermonde op lijn 91 ( met variante via industrieparken). Bus van dienst was de NewA360 4353 dewelke redelijk reed, behalve dat de beide spiegels niet electronisch verstelbaar waren.. Maar ja deze bus had vandaag toch onderhoud, dus bij deze hoop ik dat dat opgelost is. Ik heb er geen foto van genomen, omdat deze bus ook al enkele keren hier gestaan heeft.

Dan terug om 12u aanvatten met een namiddagstuk op lijn 31 ( StNiklaas - Kieldrecht). Bus hier was de gouwe ouwe AG700 2982 ( tot voor kort in Destelbergen). En ik moet zeggen, dit was een busje zodat ze eigenlijk allemaal zouden moeten zijn. Een goed werkende verwarming in de ganse bus, aanhangwagen die recht loopt, een goede optreksnelheid en warempel!!!! een werkend KickDown-pedaal, dewelke bij ons meestal is uitgeschakeld. Bus maakte ook het Typische AG700 geluid, dewelke je van ver kan horen afkomen... Kortom, dit was nog eens leuk!! Daarom 2 foto's. Ook nog dank aan Maikel K voor het bezoek deze middag op de bus en voor het nemen van de 2e foto.

Foto 1 : Bus 2982 hier op stelplaats net voor het vertrek nr Shopping Center ( op achtergrond AB 2919)



Foto 2 : Bus 2982 nogmaals te Kieldrecht Kerk met mezelf aan het stuur.



Morgen weeral dienst 1 ( 3u53 tot 12u50) met gelede bus, daarna 2 dagen thuis :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten