maandag 22 februari 2010

maandag 22/02

hello everybody

Na een alweer carnavalesk weekend ( Hamme veldstraat en Elversele) stond er vandaag een vroege dienst te rijden. Op zich wel een schone dienst, want een ganse ochtend op lijn 31 ( St-Niklaas - Kieldrecht - Doel).
Er diende eerst leeg nr Kieldrecht gereden te worden om vanaf daar richting Shoppingcenter te vertrekken. Ook 2 keer tot in Doel gereden, en dat in vuile weersomstandigheden ( lees: modder in de polder tussen Kieldrecht en Doel). Het regenweer zorgde er dan ook nog eens voor dat het voor de klanten leuk was om te wachten aan haltes waar geen schuilhuisjes zijn :)

Het is nog steeds omleiding te Kieldrecht wegens de rioleringswerken aan de Terminus Sportpleinstraat, dewelke nog wel eventjes zullen aanslepen.

Op laatste rit, zoals afgesproken via Dispatching, ook nog een rolstoelgebruiker meegehad. In die 6 jaar dat ik nu bijna in dienst ben, is het pas de 3e keer dat een rolstoelgebruiker op voorhand gereserveerd had.. Bus van dienst was de NewA360 4350 ( Ex-technopolis) dewelke goed reed,als je het irritant knetterend geluidje aan de diensttas ff wegdacht :)

Foto 1: AB 4350 in Doel dorp, met aan de rechterkant van de bus een mooi huis dat nu gewoon staat te verkrotten.



Foto 2: Het desbetreffende huis



Morgen terug een vroege dienst met gelede bus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten