vrijdag 19 februari 2010

vrijdag 19/02

hoi iedereen,

Vandaag was het een druilerige dag. Af en toe wat regen, een donkere wolk en op't einde van de dag een half streepje zon. Het was ook vrijdag vandaag dus altijd een pak drukker op de baan, vooral de avondspits. Het mag dan wel schoolverlof zijn, maar de gebruikelijke files waren er terug hoor!

de dienst van maar. Die was dezelfde als dinsdag, alleen was het deze keer met NewA360 4347, dewelke een vrij harde vering had. Normaal gezien was AB 3739 voorzien, maar die was doorstreept. Spijtig nochtans want de ex camerabus was weeral ff geleden.

de dienst was nog maar een 3 kwartier bezig of we stonden al in de file n.a.v. een aanrijding te Elversele aan halte Duivenhoek. Daar dan 25 minuten verloren en die natuurlijk niet meer kunnen inhalen.
De ritten naar Aalst verliepen allemaal zonder problemen. Wel enkel net voor aanvang van mijn laatste rit ng een discussie gehad met een reiziger. Die wou al op de bus stappen terwijl er 'geen dienst' opstond en em vond dat dat niet kon, omdat ik volgens hem een dienst verleende... Na veel gezaag en gekanker heb ik em gewoon laten opstappen... Ach ja, vrijdagavond... :-) Der kwam dan nog ne zatte man bij mij staan, duidelijk iets te diep in't glas gekeken, en dat is nu ook vrijdagavond :)

Amper stilgestaan, dus tijdens de dienst ook geen foto genomen. Dan maar bij het beƫindigen van de dienst: we zien AB 4347 hier rond 22u 's avonds op de singel te St Niklaas



Nu 2 dagen thuis. Maandag terug te vinden met een vroege dienst op lijn 31

Geen opmerkingen:

Een reactie posten