zaterdag 13 februari 2010

vrijdag 12/02

hoi!!

vandaag stond er een coupé dienst te rijden, of ook wel een split of onderbreking genoemd..
Deze ochtend moeten buitenrijden leeg tot Kieldrecht. Van daar een ritje op lijn 31 tot Koopcentrum. Dan leeg nr station om dan nog een spitsritje tot St Niklaas Syntra te doen..
Bus van dienst was de AG700 2919 dewelke goed reed, alleen waren de pinkers achteraan bovenkant defect en liep em nog alt uit de center.
Aja, onze bussen zijn dezer dagen allemaal enorm smerig door dit weertje. Dit heeft te maken doordat ze niet in carwash kunnen savonds omdat onze bussen buiten slapen. Dat in vergelijking met bijvoorbeeld de geledes van Waaslandia, die allemaal proper gewassen waren en die ook onder een luifel of zelfs binnen staan.

In de namiddag dan 3 ritjes op lijn 81 waarvan de laatste van Linkeroever tot Lokeren Station. Redelijk wel wat volk meegehad op die lijn, dus de laatste rit tot Lokeren dan ook afgesloten met 20 minuten vertraging.
Bus van dienst was de Premier 3680 die reed als een zonnetje.. Zo zouden alle Premiers moeten zijn.
Foto 1: AB 2919 ter hoogte van Heimolen net na het bedienen van Syntra



Foto 2: AB 3680 te Linkeroever klaar om laatste vertrek nr Lokeren te doen.



Zaterdag laatste dienst, een namiddagje op lijn 91 met gelede bus. dan 2 dagen thuis en die zullen we nodig hebben wegens carnaval en wegens mijn hobby: DJ spelen. 3 feestjes op 3 dagen :)

groeten!

1 opmerking: