zaterdag 23 januari 2010

vrijdag 22/01

Er stond een zeer late dienst te doen vandaag. Er diende gewerkt te worden van 16u15 tot 1.45u, wat dus neerkomt op 9u30.
Er moest eerst naar Doel gereden worden met lijn 31, dan leeg nr st niklaas, dan 4 reizen op dendermonde ( 91-92)en tot slot nog een nachtreis nr Antwerpen L.O. op lijn 93 afsluitende met een rit op lijn 99 tot Temse.
De dienst was een vrij rustige avonddienst, zonder uitschieters maar toch wel met enkele aggressievelingen in het verkeer die alle regels aan hun laars lapten... Ei zo na een ongeval bij het nemen van m'n voorrang te Dendermonde.
Het is toch lang zo tot half 2 snachts rijden, en dat met een gelede Premier 3688 die zeer goed reed, maar waar de reizigers geen verwarming hadden in 1e deel. enkel in remorque en in stuurpost was het lekker warm.

We zien de bus hier op de stelplaats rond 16u30, klaar om richting Shoppingcenter te vertrekken voor 1e rit aan te vatten.Nu 't laatste weekend thuis, volgende week beginnen we eraan met een coupé bestaande uit 3 stukken. Dan 2 vroege diensten en dan 2 dagen thuis.

3 opmerkingen:

  1. Jaja, op die andere bus die op Dendermonde reed, was het warm ze ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jaja, maar diene 2976 was niet voorzien voor diene loop é... Steven zal daar toch mee moeten oppassen, want niet iedereen is der mee gediend. De dag ervoor nam em ook 2973 zonder dat te veranderen op de loop... Dus mss toch beetje oppassen in't vervolg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaja, ieder op toer die sjoemelt hé ;-)

    BeantwoordenVerwijderen