zondag 2 mei 2010

zaterdag 1 mei 11u50-19u50

hallowtjes

1 mei is het feest van de arbeid en dan komen de socialisten buiten met hun fanfares, rode vlaggen en het sloten bier... :)
Maar feest of geen feest, er diende vandaag ook gereden te worden en dat nog wel op zondagsregeling.

De dienst bestond uit 6 reizen op lijnenbundel 93-95-99.
Er was vandaag toch wel redelijk veel volk op de baan, geregeld volle bussen gehad, en nochtans was er vandaag amper een winkel open, des te meer werk hadden de plaatselijke eethuizen en tavernes om dan nog maar te zwijgen over de frituren :-)

Bus van dienst was eerst de NewA360 4348 hier te zien op Antwerpen Linkeroever klaar om vertrek van 13u27 naar St Niklaas te doen.


Daar in St Niklaas aangekomen opgeroepen voor vervangbus omdat er water binnensijpelde in de stuurpost. Dan werd me onderstaande bus AB 4346 toegewezen.
Met deze bus dienst verder gezet.



Het was vandaag ook Repmond Rock te Rupelmonde en dat was er aan te zien. Massa's mensen, wildparkeerders,... Kortom een drukte van jewelste met de nodige problemen.

Zondag 2 mei moeten we ook terug werken. Dienst was normaal gezien een dagdienst maar heb deze gewisseld voor een late dienst, want ik en werken op zondagochtend, dat is water en vuur.. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten