dinsdag 2 maart 2010

dinsdag 2 maart

hoi

vandaag dienst 69 op het programma, ook wel gekend bij de dubbelzinnigen en sexisten onder ons als de Soixantneuf dienst. En neen vandaag niet de Premier 3669 gehad. :)

De dienst was er één van het coupé type:

Smorgens diende er leeg naar verrebroek dorp gereden te worden om van daar een ritje op lijn 31 te doen naar St niklaas station. Van daaruit een beperkt ritje op lijn 93 tot Wase Werkplaats Temse. Dan leeg nr station om nog een schoolritje op lijn 81 tot VTS3 te doen. Heb wel een 40tal jongeren laten staan omdat deze al slenterend kwamen afgewandeld terwijl ik reeds enkele minuten al weg diende te zijn.. Hier wel bericht van gedaan op bureau, aja, paraplu opendoen :)
Bus van dienst was de VH AG700 2913 ( ex destelbergen en voertuig van de afscheidsrit 2 jaar geleden). Deze reed als een zonnetje, echt zalig hoor :)

In de namiddag dan nog 3 ritjes. Eerst een ritje van station tot temse via velle kerk ( variante). Dan leeg nr station om daar een ritje te beginnen op lijn 91 tot Dendermonde. Daar dan nog een ritje op lijn 92 over Moerzeke Kastel ( variante) tot Stelplaats. Op de laatste rit trouwens nog een incidentje gehad. Ik kreeg tijdens het rijden ineens oproep van Dispatching met mededeling dat er jongeren achteraan een zetelkussen aan het kapotsnijden waren ( vastgesteld door een collega van onze stelplaats die achter me reed). Heb bus gwn gestopt en naar achteraan gewandeld, identiteit gevraagd en deze gegevens doorgegeven aan bureau + foto's genomen. Heb in een bus met zo'n 40 personen overigens niks dan positieve reacties gehoord. Nu hopen dat het iets opbrengt...

Bus van dienst was terug een oudje : AB 2979 ( ook ex destelbergen en sinds donderdag bij ons op stelplaats). Deze kwam traag op gang, maar reed ook best wel zalig.

Foto 1: AB 2913 op parking Wase Werkplaats Temse met een helblauwe ochtendhemel


Foto 2: AB 2979 tijdens ledige rit van Temse nr Station St Niklaas op het Hertjen.


Foto 3: AB 2976 - 2979 - 2919 zo mooi naast elkaar.Morgen een zeer late dienst. Met standaardbus, net zoals donderdag en vrijdag.

1 opmerking:

  1. Bij ons in Knokke-Heist (aan de kust) hebben we de 2921 tot en met 2930. Geen gelede bussen. Helaas in de 2922 al afschreven door ongeval.

    Groetjes,
    Guido.

    BeantwoordenVerwijderen